joi, 19 martie 2009

ai accepta o relație discretă și frumoasă?

dacă sunteți abordată cu această întrebare, puteți fi sigură că persoana respectivă este cel puțin într-o relație (ne)serioasă și pe termen mediu sau lung, purtând de regulă o mică și nesemnificativă verighetă pe inelarul stâng.

ca principiu sunt o persoană discretă, nu fac scandal pe stradă, nu dau telefoane inutile și nici nu îmi afișez relațiile ca izmenele pe toate gardurile. o relație ca cea mai de sus este din start viciată, căci discret înseamnă mai degrabă o locație închisă, decât una cu public (și oricât m-ai ridica la cer... tot a tavan arată :P), cafenele prin cele mai dubioase locații (populate de regulă de aceleași cupluri discrete :D), acceptarea telefoanelor în care îl sună EA și el susură în receptor "da, iubi, sigur iubi" în timp ce te pipăie conștiincios (că doar nu citiți Nietzsche...), plus posibilitatea ca exact când ți-e lumea mai dragă să te trezești cu vreo tigaie în cap... mai presupune și să petreci juma' de timp ascultându-i ofurile și consiliindu-l sau, dimpotrivă, făcându-i toate poftele lui (nu neapărat ale tale), conform ultimelor tendințe din clipurile xtube, pe principiul "asta nu pot să fac cu EA, că nu e destul de deschisă"...

dacă ești la rândul tău într-o relație, acceptarea uneia suplimentară pe o perioadă scurtă de timp s-ar putea să îți condimenteze puțin viața, lucru de care ar putea să beneficieze și partenerul tău... pe termen lung s-ar putea să fie doar o bătaie de cap... căci orice minciună, oricât de dichisită ar fi, are picioare scurte.

dacă nu ești într-o relație, ce o fi frumos în faptul că nu te poți afișa cu el oricând și oriunde și mai ales nu te poți mândri cu ultima ta cucerire prietenelor??

Beauty says: eu sunt frumoasă, dar nu sunt discretă! :D

1 comments:

Lucian spunea...

intrebarea din titlul e pur si simplu idioata, poate fi pusa doar de un idiot, iar daca cineva mai si accepta asa ceva, exact o ... da, idioata :)

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina