vineri, 24 aprilie 2009

rețele sociale de dating

din multitudinea de rețele sociale, folosite pentru dating le-am selectat pe cele mai folosite: neogen/noi2, sentimente și hi5.

neogen/noi2: cu o medie de 5000 de persoane online, pare a fi cea mai folosită (poate și pentru că neogen înglobează mai multe site-uri, care au fost unite acum câteva luni pe o singură platformă, creând bătăi de cap tuturor celor care aveau conturi pe noi2 și s-au trezit cu identitățile descoperite :D). profilul e ușor de făcut, pozele sunt aprobate cam în 2 zile, în plus poți să încarci filmulețele și muzica ta preferată. chatul funcționează cu intermitențe. dacă îți construiești profilul într-un mod clar ai șanse să găsești ce cauți, într-o perioadă determinată de timp (fără pretenții exagerate :P)... asta nu te protejează de nebunii ce vor să iasă în evidență :D ca pe orice rețea care se respectă (sic!), ai posibilitatea să vezi ce au mai făcut prietenii tăi... e o opțiune distractivă să vezi prietenul care îți trimite bezele făcând același lucru cu încă nșpe mii de necunoscute ;)

sentimente: aproximativ 1500 de persoane online. varianta veche (care încă este funcțională, de ce oare??) e înfiorătoare - super încărcată și greu de utilizat, chatul deschizându-se ca și ferestre diferite pentru fiecare utilizator (funcțiune care se păstrează și în varianta nouă). varianta nouă este mai aerisită și mai funcțională. profilul se construiește rapid, deși poți avea surpriza să te trezești că îți postează informații aiurea (mai bine verifici); pozele nu sunt aprobate atât de ușor, precum pe cealaltă rețea; îți poți organiza agenda de întâlniri și poți adăuga prietenilor notițe (să nu uiți elementele importante). dacă transformi leii autohtoni în sentidolari (tot dolarul e puternic pe net :D), poți intra în cafenele și sta la discuții live (cu microfon și webcam)... interesant marketingul site-ului, însă e ciudat ca oamenii să prefere să dea bani pentru ceva ce pot avea oricum gratis, dacă trec pe yahoo sau skype... din nou, contra cost, îți poți promova profilul... fiind vorba de sentimente, utilizatorii sunt croiți pe sex și relații :)) în rest, plin de nebuni și frustrați :D

hi5: folosită în special de puștime și cu posibilități reduse de interacțiune (poți trimite mesaje, comenta la poze și discuta pe grupuri). o rețea extrem de vizuală, îți poți actualiza status-ul la fel ca pe messenger, poți adăuga widgeturi și poți scrie într-un jurnal.

ai posibilitatea să blochezi utilizatorii sau să anunți abuzuri (o funcție extrem de importantă). pe sentimente, pe chat, trebuie să îți dai acordul dacă interlocutorul folosește cuvinte triviale.

Beauty says: ai de unde alege ;)

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina