luni, 4 mai 2009

despre ce bârfesc bărbații

de-a lungul vremii am avut ocazia să realizez că și bărbații bârfesc la fel de mult ca și noi. țin minte că am asistat involuntar la o conversație între 2 tipi în care subiectul principal nu au fost nici mașinile, nici fotbalul (clișeele de bază), ci, ați ghicit sexul opus... cei doi, timp de câteva ore, au întors pe toate părțile toate tipele cu care au avut ei de-a face vreodată, făcându-mă să mă întreb la un moment dat, dacă nu cumva sunt tipe deghizate. :D aseară, într-un alt context, m-am distrat copios auzind discuțiile unor tipi despre lenjeria feminină și efectele dantelei asupra lor... chiar dacă limbajul este mai metaforic decât al nostru și plin de hiperbole și uneori comparații, în inocența lor, ei au reafirmat un lucru pe care noi îl știm deja: bărbații sunt foarte ușor de manipulat :))

Beauty says: diferiți și totuși egali :)

3 comments:

Deea spunea...

Hello!
Daca vrei sa participi la evenimentul Imbratisari Gratuite ce se va petrece pe data de 20 mai in 111 orase inclusiv orasul tau , te asteptam sa te inscrii aici http://freehugs.lumebuna.ro/inscriere/ !
Mai multe informatii vei gasi pe site!
Multumim si seara faina!
Succesc cu blogul!

Janos Demeter spunea...

absolut jenibil....

SoSheSays spunea...

Sa stii ca si eu am observat ca barbatii barfesc si culmea sunt foarte atenti al detalii, niste detalii pe care nu le-as fi banuit ca le baga in seama.

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina