miercuri, 6 mai 2009

infidelul

de duzină: te invită la o cafea sau bere, într-o speluncă de mall, cu imitații după tablouri celebre pe pereți, plătește consumația lăsându-ți de înțeles că se așteaptă să prestezi măcar de echivalentul ei, se autoinvită la tine acasă sau își pune cu generozitate mașina la bătaie, prin vreo parcare ferită de ochii lumii... expresia favorită: ne-o tragem?
mediu: te întreabă cum mai stai cu dragostea și se oferă necondiționat să suplinească orice deficiențe... printr-o aventură de neuitat. :P se scuză pentru că este direct și se oferă să te scoată la plimbare la munte... mai departe de nevastă, căci nu se poate concentra... expresia favorită: te interesează o aventură?
high class: extrem de dezinhibat, face conversație în mod agreabil. găsește momentele potrivite pentru a pune întrebări subtile și face propuneri indecente. suficient de versat în a cunoaște nevoile partenerei și a o învălui cu atitudinea, gesturile, reacțiile și vorbele potrivite momentului... ce mai, te amețește și seduce... fără a avea o expresie favorită. :D

Beauty says: și nevasta?

2 comments:

Anonim spunea...

nevasta sta acasa si se gindeste ce frumos a cucerito,si ce vorbe unice frumoase pline de tilc si emotionate a primit din partea sotuluiei.asta e femeile sunt doar un produs, si barbatii se hranesc cu emotii puternice din aceasta vinatoare continua

Beauty spunea...

grozav, o cratima si 3 spatii lipsa, plus o virgula si un punct... sa fim seriosi, vanatoarea de produse iti ofera emotii puternice??? mai degraba iti ofera o alternativa searbada in goana de a cauta ceva ce nu poti avea niciodata ;)

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina