vineri, 14 august 2009

sex și sport

sexul este o activitate de lucru în echipă. cu excepția cazurilor în care preferi să iei situația în mână și să o rezolvi individual :D majoritatea sporturilor care au priză la public, sunt sporturi de echipă. Mutu nu ar putea da gol fără o minge trimisă strategic de coechipierii săi. Nici chiar Button nu ar fi putut câștiga în sezonul ăsta 6 curse din 10 fără ajutorul echipei sale de la Brawn-Mercedes. de regulă ai nevoie de ajutorul coechipierului - o poziție, o vorbă, un gest - pentru a "marca" un coș de 3 puncte. și viceversa. te poți potrivi de la început sau poți construi acest lucru în timp.

așa cum există tipologii diferite de a lucra în echipă, la fel există feluri diferite de a face sex. când canotorii nu trag la vâsle, toți în același ritm, nu doar că nu înaintează, dar riscă și să se dea peste cap. restul cazurilor e ca atunci când escaladezi un munte: poți avea o competiție cu cine ajunge primul în vârf sau îi poți da energizantul tău celuilalt să ajungă el primul; poți trage de partener sau urcușul poate fi lin, mergând cot la cot; unul poate pune primul piciorul sau o puteți face împreună...

Beauty says: ar fi bine să nu stai în fața televizorului, uitându-te la performanțele altora și dorind să fii în pielea lor ;)

1 comments:

Anonim spunea...

a se citi ( practic alpinism ) ???

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina