joi, 17 septembrie 2009

societate de Ev Mediu

trăim într-o lume multiculturală, în care distanțele aproape că nu mai contează, dar care rămâne la fel de intolerantă și incapabilă de a ține pasul ca și acum sute de ani. dintr-o dezbatere aprigă pe site-ul unui ziar economic am aflat cu surprindere că femeile carieriste sunt sortite unei vieți singuratice, fără sex și alte prerogative ale omoloagelor căsătorite... să vedem: dacă nu te căsătorești, nu poți avea sex decât ca amantă, dacă alegi să stai departe de tigaie, nu poți avea copii și dacă nu vrei copii, probabil ești nebună... una peste alta, cu siguranță ești frustrată, deprimată și, posibil, alcoolistă. că faci parte dintre cei care creează un procent important din PIB este un detaliu nesemnificativ :))

mi se pare amuzant că în vremurile în care nici măcar nu mai ai nevoie de spermă pentru a te simți bine sau a perpetua specia, o gândire de Ev Mediu încă face regulile în societate, inclusiv la nivel de politici sociale (știați că familiile monoparentale primesc alocație de sprijin pentru că sunt defavorizate :D ?)

Beauty says: în loc să ne pierdem timpul cu asumarea unor legi sortite eșecului, mai bine am încerca o reformă socială reală!


 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina