miercuri, 28 octombrie 2009

dacă bărbații ar avea PMS

ar urla cât e ziua întreagă de durere de cap, ar vrea să fie giugiuliți, luați în brațe și cocoloșiți de dimineață până seara, ar fixa televizorul pe programul de sport și nu l-ar mai muta de acolo, că-s în stare nasoală și le trebuie ceva de mutat atenția, ar termina lada de bere și rezerva de vin pentru Crăciun, după care ar plânge că vor un sex oral, ca să-și mai revină din convalescență... și nu ar uita să paseze toate responsabilitățile nevestei, copilului, soacrei, șefului și cățelului... lună de lună.


Beauty says: dacă...

9 comments:

Beatrix spunea...

Daca barbatii ar avea PMS si-ar da seama ca la cata durere suportam si totusi nu ne plangem ne face sa fim mai curajoase, mai rezistente la durere decat ei. Eu am fericirea ca prietenul meu sa nu se vaite cand e bolnav, nu sta nici in pat,prefera mearga la munca sau sa faca orice altceva decat sa stea in pat si sa se vaite! In schimb, stiu alti barbati care din gura lor auzi numai ' vai ce rau ma simt/vai ce ma doare/vai nu mai pot"

SoSheSays spunea...

cata dreptate!!!!

jjlk spunea...

PMS e inaintea menstruatiei...premenstrual...pre... durerea e la menstruatie... inainte de menstruatie e starea aia ciufuta, stiti voi care. nu-i asa, fetelor? apoi, nu toti barbatii se uita la programe pseudo-sportive, nu toti barbatii beau regulat bere, nu toti barbatii isi plang de mila... asa cum nu toate femeile stiu sa ofere un bj de nota 8 macar.

Beauty spunea...

si uite dom'le un barbat cu ovare, care stie din propria experienta care sunt manifestarile.. hahaha... acum, nu discutam de exceptii, ci de medii.

jjlk spunea...

evident ca de medie discutam, nota 8 aratand aspectul asta! mai sunt si exceptii, ce-i drept rare, insa exista... :P. apoi, n-ai de unde sti ca-s barbat. poate-s o tipa pentru care "Sex and the City" nu e altceva decat un simplu serial TV ( printre putinele seriale bune, recunosc)... oricum, niciunul dintre tipii pe care-i cunosc nu se uita la emisiuni sportive si foarte putini dintre acestia beau bere destul de rar. insa 95% au soacre, aspect care e posibil sa-i conduca (mai devreme sau mai tarziu) la baut de bere in timp ce se uita la vreun meci de fotbal...hmm, in scurt timp s-ar putea sa ai dreptate. nu acum insa. :)

Beauty spunea...

daca erai tipa, te aberai mai putin. si foloseai vocale pt. id :D sper totusi ca anturajul tau nu se uita la telenovele (in loc de emisiuni sportive) sau la trinitas tv...

jjlk spunea...

hm, vorbeai de tipare mai demult. te-ai referit si la persoana proprie, asa-i? apoi, mai trebuie sa-ti atrag atentia ca e gresit sa spui "te aberai"? si eu sper ca anturajul meu nu se uita la telenovele sau alte shituri asemanatoare. cel putin pana acum n-am gasit dovezi in acest sens...

Beauty spunea...

este gresit, dar se potriveste perfect situatiei

jjlk spunea...

"a abera" nu exista in limba romana, asa ca nu-l poti conjuga. il poti folosi, insa pe riscul tau dupa cum ai vazut...poate " a bate campii", "a o lua pe aratura", "a perora" ti-ar fi mai de folos cred...

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina