luni, 2 noiembrie 2009

sfânta treime a abordării

dacă te-ai hotărât să abordezi o persoană, indiferent că o faci online sau offline, neapărat ia în considerare următoarele:

scopul: stabilește care este scopul pentru care abordezi persoana - fii pregătit să răspunzi la întrebarea ce dorești? dacă tu nu știi care ți-e scopul, o să ajungi extrem de dezamăgit când vei fi trimis la plimbare de interlocutori. dacă îți cunoști scopul, dar nu ești capabil să îl verbalizezi și îl ascunzi sub expresii precum: vreau să vorbim, pe aici, etc., fii pregătit din nou să fii trimis la plimbare, asta după ce te-ai epuizat psihic și fizic în fața tastaturii sau a persoanei...

pregătirea: fă un pic de cercetare prealabilă și selectează-ți audiența. nu știi să folosești cratima? nu îți recomand să abordezi o persoană care pune preț pe așa ceva, pentru că din start vei fi etichetat drept analfabet. vrei sex? nu aborda o persoană care vrea să flirteze, pentru că aici nu e valabil bancul cu poate.

acțiunea: pregătește-te pentru neașteptat! dacă ai inițiat o conversație, pregătește-te să o susții, să tai timpii morți, să o conduci către scopul tău declarat. altfel, e doar o irosire de timp și energie.

Beauty says: și dacă după toate acestea ești tot ineficient, vină să te consiliez :))

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina