luni, 22 februarie 2010

3some

el: de fapt suntem doi, un el și o ea. și căutăm a treia persoană.

cei doi sunt ușori plictisiți (deși el zice că nu). și vor ceva nou. mai mult ea decât el (asta a fost un detaliu care încă mă frapează :D). și ce mai poate fi nou în ziua de azi decât micile perversiuni? legatul de pat și jucatul de roluri erau perversiunile părinților și bunicilor noștri. pentru străbunici pipăitul prin fân era indecent de sexi și provocator. în epoca noastră, ne-am upgradat de la prostioare de acest fel. chestiile ăstea le facem la 10 ani. la 20, deviza este: the more, the better. și dacă Blair din Gossip girl a dovedit că se poate, noi de ce nu am face la fel?

Beauty says: atenție fete și băieți la ce vă doriți... s-ar putea să vi se îndeplinească...

15 comments:

jjlk spunea...

de foarte multe ori "El si Ea cauta o ea". de cele mai multe ori acea ea este pentru ca asa vrea El. foarte rar acea ea este dorinta Ei... Extrem de rare sunt cazurile in care (un)El si (o)Ea cauta INCA un el pentru Ea. why's that?

Beauty spunea...

dar, uite, se întâmplă să vrea ea. și nu vrea un el, ci tot o ea :)) și avem excepția :D mai rar încă un el pentru ea, pentru că de regulă se satisfac nevoile lui; plus chiar dacă ei sunt înnebuniți după cât mai multe ele, majoritatea resping relațiile homosexuale.

jjlk spunea...

se intampla ca Ea sa vrea tot o ea deoarece daca ar spune "stii, iubitule, mi-ar placea sa mi-o pun cu tine si cu inca unul" ar risca un scandal monstru. asa ca mai bine se lipseste si-i face lui pe plac, ca mai tot timpul de altfel. barbatul e limitat, din pacate. "partenera mea e libera sa faca ce vrea (atat timp cat face exact ce vreau eu!)"...asa gandeste majoritatea... si bineinteles ca sunt destule femei care vor o ea, insa nu vorbim aici de exceptii, ci de medii. :)

jjlk spunea...

inca ceva: mai e careva de acord cu ideea ca nu exista perversiune atat timp cat ambii (cel putin) parteneri sunt de acord cu ce se intampla intre ei din punct de vedere sexual? eu sunt de parere ca perversiune e doar atunci cand obligi (prin orice mijloc) partenerul sa faca ceea ce nu vrea sa faca...

Beauty spunea...

PERVERSIÚNE s. f. deviere până la patologic a unor tendințe sau instincte datorită unor tulburări psihice; perversitate. o ~ sexuală = săvârșirea de acte nefirești în legătură cu viața sexuală. (< fr. perversion, lat. perversio)
ce spui tu, este viol.

jjlk spunea...

daca eu vorbeam de viol (desi nici macar tu nu poti spune ca vorbeam de asa ceva) atunci tu cum poti spune "mici perversiuni" referindu-te la parinti si bunici and so on? ce, exista "mici violuri"? exista multe femei carora nu le place sexul anal, de exemplu, insa sunt de acord sa faca doar ca sa nu-si piarda partenerii si, de fiecare data e un chin pentru ele. sau altele carora nu le place gustul spermei insa de multe ori sunt "obligate" de catre imbecilii de parteneri sa inghita...femeile astea sunt supuse perversiunilor... nu trebuie sa deschid DEX-ul ca sa invat semnificatia unui cuvant... daca am fost deplasat si "m-am aberat" prea mult, ma iarta...

Beauty spunea...

a fi forțat să faci ceva, e viol și basta. o fi abuzată psihic către a agrea de formă o procedură de acest fel, intră la violență și abuz sexual asupra femeii, care, sub anumite forme se pedepsește legal (dar nu mă întreba detalii, că nu stăpânesc foarte bine subiectul). dacă vrei și îți place tot perversiune este, căci, cu excepția copulației dintre un el și o ea, restul sunt practici nefirești (s-ar putea ca peste 10 ani dicționarul să sufere modificări majore, dar până atunci, asta-i teoria) :)

jjlk spunea...

practici nefiresti...amuzant. despre ce vorbim aici? vorbim de biblie sau de sex? raman la parerea ca perversiunea nu implica neaparat abuz fizic, psihic. poate implica santaj: "daca nu mi-o sugi merg la alta care o face"...si sunt atatea care sunt santajabile. nu-i vina lui ca ea e proasta, asa cum nu-i vina ei ca el e un bou lipsit de inima...

Beauty spunea...

discutăm de legislație :)

jjlk spunea...

nu cred! mai degraba discutam de perversiune. si de viol. :) si, evident, avem opinii separate...

Beauty spunea...

search on google: legislație; e mai eficient decât zicala: crede și nu cerceta :D

jjlk spunea...

"crede si nu cerceta" e doar pentru bigoti... legea e libera sa spuna ce vrea. e la fel de limitata ca si cei care au incropit-o. nicio lege ( sau dictionar) nu poate sa-mi spuna ce e "perversiunea". in fine, nu-i vina noastra ca ne intelegem greu sau aproape deloc, ci e din cauza impersonalitatii blogului/chatului...nevermind.

Beauty spunea...

acum e clar că fiecare acționează în funcție de cum simte și percepe teoria, luând în considerare și un cumul de factori. la fel de clar este că se întâmplă să avem păreri diferite față de anumite subiecte. nu cred că ar trebui neapărat să ne înțelegem.

jjlk spunea...

cand zic "sa ne intelegem" ma refer la aspectul urmator: fiecare dintre noi (doi) urmareste sa inteleaga clar ce spune/vrea sa spuna celalalt. datorita net-ului nu reusim (eu, cel putin) sa ne intelegem de fiecare data, astfel creandu-se confuzii. daca eram face to face alta era situatia... a intelege clar ce spune cealalta persoana e total diferit de a impartasi aceeasi opinie. sper ca am fost destul de clar de data asta! :) ...si bineinteles ca e normal (si sanatos totodata!)sa avem opinii diferite.

Beauty spunea...

hai că într-un final am ajuns la un consens :D

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina