marți, 4 mai 2010

mitocani

nu suport persoanele care au impresia că ne-am tras împreună de șireturi. există o categorie bine definită de dobitoci care înțeleg prin abordare directă folosirea excesivă a vocativului, presărat pe ici-colo cu apelative de mahala. cealaltă categorie e a celor care se străduiesc să folosească expresii care nu le sunt familiare și la care, dacă nu primesc răspunsul așteptat, se adaugă câte o înjurătură neaoșă, izbucnită din frustrarea de a folosi cuvinte și abordări prea puțin cunoscute.

Beauty says: dacă îi trimiți la coada vacii, unde le este locul, presimt că se oftică...

3 comments:

Cya spunea...

Nu ma mai mira nimic.Ieri vin de la o inmormantare, si pana sa ajung la masina pe marginea drumului la iesirea din cimitir, claxoane dupa claxoane, si nu din cauza ca as fi cat o vaca si n-aveau domniile lor lor pe carosabil, ci pentru ca li se pare cool sa arate blondei in negru ca au goarne pe fierul din dotare.

Cya says: GROBIENILOR, paramecilor, in veci n-o sa fiti in stare sa deosebiti o imagine stylish de una vulgara, fie ca e pe strada sau la teveu.Mars in grajd!

jjlk spunea...

"categorie bine definita de dobitoci care intelege". forma asta poate fi folosita sau, daca vrei sa fie cum ai scris tu, e necesar sa utilizezi virgula: "categorie bine definita de dobitoci, care inteleg..". anyway, ei tot dobitoci raman... apoi: "expresii care nu le sunt familiare si la care [...] adauga...". nu se foloseste "se"-ul. :P

Beauty spunea...

@Cya: da, am uitat de cazurile din lumea reală, când ești hărțuită verbal sau prin alte moduri... grețos...

@jjlk: mulțumesc :)

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina