marți, 8 iunie 2010

ce muzică te relaxează?

cu ceva ani în urmă o prietenă mi-a făcut cadou un cd cu muzică ambientală. destinată relaxării mele, după o zi agitată de muncă. am încercat să ascult acel cd, dar a fost chinul de pe lume. respectiva muzică de relaxare m-a enervat cumplit. drept urmare efectul a fost invers. pentru că pe mine mă relaxează ritmurile care rezonează cu firea mea vulcanică. care îmi pot antrena mușchii și lăsa mintea goală, în același timp.

Beauty says: pe tine ce muzică te relaxează?

3 comments:

jjlk spunea...

exact acelasi lucru l-am patit si eu!cineva care nu ma cunostea suficient mi-a daruit un cd cu ceva bullshit ambiental, care mai mult rau mi-a facut decat bine... pe mine ma relaxeaza melodic death metal, gothic...si, ca o paranteza, sufletu-mi vibreaza de fiecare data cand ascult Metallica... big hug for you, wherever you are!

Cya spunea...

Am in toolbarul browserului un player cu o lista de streamuri ce variaza de la asa zisul ambiental pana la clasica si muzica japoneza.Uite cateva exemple:
http://72.9.152.74:8202

http://145.58.33.95:8058

http://listen.freshhouse.fm/listen.asx

http://stream.mth-house.de:8556

http://maxxima.mine.nu:8000

My all time favourite e www.dogglounge.com pe care il ascult pana si cand dorm.

In principiu, nu ma abat foarte tare de la genul electronic.In momente mai agitate, doar drum'n'bass (care tot de electronic tine) tine pasul cu mine.Am prieteni care nu se pot relaxa decat daca dau drumul la metal, sau orice tine de rock.Pana la urma, nu conteaza cum se numeste muzica respectiva, daca nu rezonezi cu acordurile ei, degeaba se numeste inadins "muzica de relaxare" ca nu e de-ajuns sa te destinda.Cheers!

Beauty spunea...

@Cyanilla: o sa intru pe linkuri, mersi
@jjlk: tx

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina