joi, 2 iulie 2009

www.dizabillove.ro

cu ani în urmă eram la un curs în Elveția, fiind cazați în apropierea unui complex de recuperare pentru tineri cu handicap neuro-locomotor. era sf să vezi cum tinerii aflați în cărucior puteau să ajungă în camerele din vilă, pe rampele special construite și erau învățați să fie independenți din toate punctele de vedere. și cel mai frumos lucru a fost să îi văd pe doi dintre ei într-o seară, amândoi în cărucior, ieșind la o plimbare romantică... din nefericire, la noi, nici în momentul de față, lucrurile nu au intrat în normal. și dacă ai o dizabilitate, ești stigmatizat de societate. www.dizabillove.ro este un site de dating destinat tuturor celor care sunt capabili să lase barierele mentale deoparte.

Beauty says: :)

2 comments:

Ela Iliesi spunea...

Hei. Cred si eu ca a fost emotionant sa ii vezi pe cei doi la intalnire. Si eu sunt foarte fericita cand aflu ca dizabillove a mai ajutat la formarea unui cuplu :)

Din fericire se mai schimba lucrurile si pe la noi. Duminica mergem in echipa (eu si moderatorii site-ului) la primul Turneu de tenis in scaun rulant. O sa aiba loc la Arenele BNR din Bucuresti daca ti-ar placea sa vezi acest eveniment sportiv deoasebit.

Multumesc pentru prezentarea site-ului, a fost o surpriza f placuta. :)

Beauty spunea...

mi-a facut placere Ela :) sper sa aud de cat mai multe initiative interesante si o sa le promovez cu drag.

 
Beauty says © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina